Beste bezoekers van Airdiving,

We hebben nieuws en dat willen we graag met jullie delen. Er staat het e.e.a. te gebeuren met Airdiving waar we erg naar uitkijken, maar voordat het zover is moet er veel kunst- en vliegwerk plaatsvinden. We gaan namelijk verhuizen!

Op 30 juni 2022 sluiten de deuren van het huidige pand. We hadden al lange tijd de wens een andere plek te hebben op of rond Zandeiland en recent hebben we het goede nieuws mogen ontvangen dat we op de plek van het recreatieschap (na het huidige pand van Airdiving in de bocht naar links aan je rechterhand) een pand mogen gaan plaatsen: een mooie ruimte van 10 bij 25m.

Zoals dat gaat valt niet alles op elkaar af te stemmen en zijn we voor even ‘pandloos’, maar we zullen alles op alles zetten jullie zo goed als mogelijk van dienst te zijn!

Naast het gebouw van het recreatieschap zal een tijdelijk vulstation worden opgebouwd en zullen we een tijdelijk winkeltje inrichten. Natuurlijk zijn we daar aanwezig om jullie bij te staan met raad en daad op de openingstijden zoals jullie van ons gewend zijn:

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m vrijdag: open van 12 tot 17 en van 18.30 tot 20 uur

Zaterdag en zondag: open van 8 tot 19 uur

De boot blijft varen, dus bootduiken inplannen kan gewoon via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Het huren van duiksets is pas weer mogelijk vanaf eind juli.

Natuurlijk hadden we dit duikseizoen graag feestelijk willen opstarten vanuit onze nieuwe stek, maar dat ging echt niet lukken. In oktober dit jaar hopen we de deuren te openen, duimen maar!

Mocht er iets zijn, kom langs, bel 06-21673151, of mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), dan kijken we hoe we je verder kunnen helpen.

Hartelijke groet,

Anitha en Mike